در دنیای امروز، کفپوش شیشه ای به یک انتخاب محبوب برای مصالح ساختمان ها تبدیل شده و بسیاری از معماران، طراحان و صاحبان املاک آن را برای پروژه های خود انتخاب می کنند. کفپوش شیشه ای همانند سقف های شیشه ای، یک ویژگی طراحی چشم نواز است و به دلیل شفافیت بصری و توانایی انتقال نور طبیعی می تواند نقطه کانونی جالبی را در ساختمان های مسکونی، فضاهای تجاری و عمومی ایجاد کند.


با این حال، با وجود افزایش محبوبیت آن، بسیاری از مردم هنوز نسبت به مناسب بودن و ایمنی کفپوش های شیشه ای نگران هستند.


کفپوش شیشه ای چیست؟

کفپوش شیشه ای شکلی از کفپوش است که به جای چوب، فلز، کاشی یا مواد دیگر، از انواع شیشه ساخته شده است. این کار از تماس هر نوع رطوبت با کف زیرین و پانل های کفپوش جلوگیری می کند و به طور موثر در برابر ترک ها مقاومت دارد. شیشه همچنین به عنوان یک مانع برای محافظت از کف زیرین از آسیب دیدن هنگام جابجایی مبلمان استفاده می شود. کفپوش شیشه ای نهایت لوکس، مدرن و پیچیده است و یک انتخاب محبوب برای کسانیست که خانه خود را بازسازی می کنند و می خواهند آن را از بقیه متمایز کنند. نگهداری کفپوش شیشه ای آسان است و اگر حیوان خانگی آن را خراش دهد یا یک خوراکی یا نوشیدنی روی آن بریزد، خراب نمی شود. این نوع کفپوش ها در رنگ ها و طرح های متنوعی تولید می شوند و می توانند به دلخواه خریداران در طرح های دلخواه سفارشی شوند، همچنین به دلیل سبک شیشه، امکان ترکیب آن با هر نوع دکوراسیونی وجود دارد.

کفپوش شیشه ای


کفپوش شیشه ای چگونه تولید می شود؟

کفپوش های شیشه ای معمولاً از شیشه های ایمنی بسیار مقاوم ساخته می شوند، این نوع شیشه ها فوق العاده قوی و بادوام هستند، مقاومت بالایی در برابر ضربه و همچنین گرما دارند و آن را فوق العاده ایمن می کنند. متداول ترین شیشه های ایمنی مورد استفاده برای کفپوش های شیشه ای، شیشه سکوریت و شیشه لمینت هستند که در عین حال ویژگی ضد لغزش به آنها اضافه می شود تا اطمینان حاصل شود که هیچ حادثه ای رخ نخواهد داد.


شیشه سکوریت یا سخت شده استحکام خود را از فرآیند تولید به دست می آورد، جایی که در معرض گرمایش شدید و خنک سازی سریع قرار می گیرد که یک لایه بیرونی فوق العاده انعطاف پذیر ایجاد می کند. شیشه های سکوریت تقریباً پنج برابر قوی تر از شیشه های استاندارد هستند و برای شکستن آن باید با نیروی زیادی وارد شود؛ همچنین اگر شکسته شود، شیشه سفت شده به جای تکه های تیز شیشه، به قطعات کوچک و صاف تبدیل می شود که خطر آسیب را محدود می کند. هنگامی که در کفپوش های شیشه ای ایمنی اولویت اصلی باشد، شیشه های سکوریت اغلب لمینت می شوند، به این معنی که دو صفحه شیشه توسط یک لایه قوی از پلاستیک PVB در کنار هم قرار می گیرند و آن را حتی قوی تر می کند.


کفپوش شیشه ای در کجا استفاده می شود؟

کفپوش شیشه ای را می توان برای طیف گسترده ای از پروژه ها استفاده کرد که معمولاً در ساختمان های تجاری مانند ادارات، رستوران ها و کافی شاپ ها استفاده می شود. اما از آنجایی که طراحان داخلی و صاحبان خانه به دنبال روش‌های جدیدی برای افزایش نور طبیعی در خانه خود هستند، شاهد استفاده از کفپوش شیشه ای به عنوان یکی از ویژگی های طراحی داخلی خانه ها نیز هستیم. پله های شیشه ای یکی از کاربردهای محبوب کفپوش شیشه ایست، آنها را می توان در فضای داخلی یا خارجی ساختمان نصب کرد و به هر اندازه یا شکلی تولید کرد و جایگزینی هیجان انگیز برای طرح های راه پله سنتی هستند.


کف پوش شیشه ای نیز ممکن است در مواردی که نور اولویت است در نظر گرفته شوند، پانل های شیشه در کف اغلب در نزدیکی یک منبع نور مانند درهای ورودی یا پنجره‌های بزرگ قرار می گیرند تا با بازتاب نور طبیعی باعث ایجاد یک محیط روشن تر شود. در برخی موارد کفپوش شیشه ای ممکن است برای جلب توجه به یک ویژگی زیرزمینی استفاده شود، برای مثال، کف های شیشه ای اغلب در بناهای تاریخی یا موزه ها مورد استفاده قرار می گیرند، جایی که بازدیدکنندگان را قادر می سازد تا به زیرزمین و انبار موزه نگاه کنند.


مزایای استفاده از کفپوش های شیشه ای عبارتند از:

1- عبور نور و زیبایی کفپوش های شیشه ای

نصب کفپوش شیشه ای در خانه یک راه عالی برای افزایش ترکیب ظرافت، سبک و زیبایی است، آنها اجازه می دهند نور به راحتی در تمام فضا جریان یابد. وجود کف از جنس شیشه یک ویژگی جذاب به خانه شما اضافه می کند، نور طبیعی که از میان کفپوش شیشه ای می تابد، اتاق ها را بسیار بزرگ تر و جادارتر نشان می دهد.


2- دوام بالای کفپوش شیشه ای

یکی دیگر از مزایای کفپوش های شیشه ای این است که بسیار بادوام هستند، در واقع، عملاً تخریب ناپذیر است زیرا هیچ راهی برای آسیب رساندن به خود شیشه وجود ندارد. ماده ای که در ساخت کف شیشه ای استفاده می شود، شیشه سکوریت و شیشه لمینت می باشد که بسیار سخت و ضد خش است و وزن بالایی را تحمل می کند.

پله شیشه ای


3- سفارشی سازی

شیشه های مورد استفاده برای کف هر ساختمان و هر اتاق در اندازه ها و شکل های مختلف و قابل سفارش موجود هستند. شما می توانید شیشه را در یک منطقه بزرگ یا یک بخش کوچک از یک طبقه نصب کنید، انتخاب محل نصب کف شیشه ای به اولویت و نتیجه مطلوب بستگی دارد.


4- عایق بودن کف پوش شیشه ای

شیشه بهترین ماده برای انتقال گرما نیست، این بدان معناست که کف های شیشه ای می توانند با عمل به عنوان عایق، گرما یا سرما را در یک اتاق حفظ کنند. خواص عایق بودن کفپوش شیشه ای باعث صرفه جویی در هزینه می شود زیرا انرژی کمتری برای سرد یا گرم کردن اتاق مصرف می شود. همچنین کفپوش های شیشه ای مشکل نشتی نیز نخواهند داشت زیرا این نوع سازه ساختمانی ضد آب است.


5- تمیز کردن آسان

سهولت در تمیز کردن کفپوش های شیشه ای به این معنیست که نگهداری از آنها برای هر کسی ساده است، می توانید از یک پارچه و شیشه پاک کن برای پاک کردن خاک و هر نوع آلودگی از روی زمین استفاده کنید.