در سال های اخیر صنعت شیشه تحولات بسیاری داشته و کاربرد آن از پنجره ها به  در، دیوارهای بیرونی و داخلی، پارتیشن ها، کف، بالکن و سقف نیز گسترش یافته است. استفاده از شیشه در قسمت های مختلف ساختمان چه مسکونی و چه تجاری باعث بزرگتر نشان دادن فضا و بخشیدن ظاهری شیک به آن می شود. همچنین داشتن سقف شیشه ای یا دیوارهای بیرونی از جنس شیشه باعث افزایش ورود نور خورشید به ساختمان می شود که جلوه ای خاص به آن می بخشد. بهره گیری از هرکدام از این کاربردهای شیشه در ساختمان ها، مخصوصا در ابعاد بزرگ نیاز به طراحی، تولید و نصب توسط مجموعه ای متخصص دارد.


سقف شیشه ای چیست؟

همانطور که از نامش پیداست سقف های شیشه ای، پانل های شیشه ای هستند که در قسمت بالای یک بنا نسب می شود که معمولا از جنس شیشه سکوریت هستند. این سقف ها که در سال های اخیر بسیار طرفدار پیدا کرده اند، با توجه به امکان باز و بسته شدن در دو حالت متحرک و ثابت وجود دارند. برای افزایش امنیت در ساخت سقف شیشه ای سازه های فلزی بسیار محکم نیز بکار برده می شود تا علاوه بر دوام بالا، در برابر تغییرات دما نیز مقاومت داشته باشد. به علت ویژگی شفافیت شیشه، این نوع سقف ها گزینه های بسیار مناسبی برای نوردهی به فضا هستند و می تواند در مصرف برق برای روشنایی نیز صرفه جویی کنند. ویژگی مناسب دیگر این نوع از سقف ها در قیمت آن می باشد که تفاوتی با سایر انواع سقف ها نداشته اما علاوه بر ظاهری مدرن، از شیشه های دوجداره بهره می گیرد.


ماندگاری سقف شیشه ای به دلیل مقاومت شیشه در برابر اشعه های خورشید و تغییرات آب و هوایی بسیار طولانی بوده و ترک خوردگی یا تغییر رنگ را نخواهد داشت. برای افزایش امنیت و دوام سقف های شیشه ای، از شیشه های تقویت شده استفاده می شود و به دلیل استحکام شیشه و چارچوبش احتمال شکستن آن بسیار کاهش می یابد. همچنین این شیشه ها را لمینیت می کنند تا اگر به دلیل ضربه شدید شیشه شکست، خرده های آن در جای خود باقی بمانند و به زمین نریزند.


انواع سقف شیشه ای

سقف های شیشه ای نماهای انعطاف پذیری دارند و با توجه به ترجیح شما می توانند در انواع مدل های زاویه دار، گرد یا حبابی به کار گرفته شوند. همچنین این سقف ها از نظر کاربرد به مدل های زیر تقسیم می شوند:


سقف شیشه ای ثابت: این نوع سقف های شیشه ای معمولا برای فضاهایی مانند تراس و پاسیو استفاده می شود که به صورت یک پارچه و ثابت نصب شده و بهترین نورگیر برای فضا هستند.

سقف شیشه ای متحرک: این نوع از سقف های شیشه ای معمولا در بالکن ها یا مکان های تجاری مانند رستوران ها استفاده می شود که البته امنیت بالایی همم دارد. سقف های شیشه ای متحرک به صورت دستی یا اتوماتیک توسط موتورها جابجا می شوند که در زمان هایی که هوا و دمای هوا خوب است به راحتی امکان باز شدن را فراهم می کنند.

سقف شیشه ای

سقف شیشه ای فریم لس و بی فریم: سقف های شیشه ای نیز مانند سایر بخش هایی که از شیشه ساخته می شوند می توانند دارای قاب بندی در هر بخش باشند یا نباشند که البته سقف شیشه ای فریم لس نمایی یک دست از آسمان را خواهد داشت که باعث گسترده به نظر رسیدن فضا نیز می شود.

سقف بلوک شیشه ای: این نوع از سقف های شیشه ای توسط کنار هم قرار گرفتن بلوک و تایل های شیشه ای کوچک به صورت ساده، رنگی، مات و شفاف ساخته می شود.


نورگیر سقفی: این نوع سقف های شیشه ای همان پنجره هایی هستند که در میان سقف نصب شده و علاوه بر افزایش نور باعث تهویه بهتر هوا نیز می شوند. سقف نورگیر شیشه ای در انواع مختلف ساده و مسطح و گنبدی وجود دارد و در جاهایی مثل پارکینگ، پاسیو، حیاط خلوت و استخر استفاده می شود.


کاربرد سقف های شیشه ای

در دنیای امروز شیشه علاوه بر کاربردهای دکوراتیو، بخش بزرگی از ساختار یک بنا را تشکیل می دهند که شامل درب های شیشه ای، پارتیشن، سقف و کف شیشه ای در منازل، ساختمان های اداری، تفریحی و تجاری می شوند. نورگیر شیشه ای که در سالهای اخیر به بخش جداناپذیر ساختمان های مدرن تبدیل شده، باعث افزایش ارزش ملک نیز می شود. علاوه بر افزایش نور ساختمان، سقف شیشه ای از نظر ظاهری نیز باعث بلندتر به نظر رسیدن ارتفاع سقف می شود؛ همچنین ساختار شیشه باعث جلوگیری از ورود گرد و غبار به داخل ساختمان شده و تمیزی بیشتر را به همراه دارد. از سقف های شیشه ای در انواع ساختمان های مدرن و با انواع اشکال و حتی رنگ های مختلف استفاده می شود. نصب سقف شیشه ای به راحتی و به سرعت انجام شده و با توجه به نوع شیشه که معمولا دوجداره می باشد، باعث افزایش آرامش محیط داخلی نیز می شود.


همانطور که گفته شد چارچوب این سقف ها فلزی و بسیار محکم بوده اما امکان تغییر آن با توجه به مدل انتخابی و ویژگی های پایه وجود دارد. با توجه به اینکه سقف های شیشه ای عایق گرما هستند می توان از آنها برای هر فصلی در تراس ها، مراکز تجاری و حتی در منازل استفاده کرد. همانطور که گفته شد سقف شیشه ای مانع از ورود هر شی خارجی به داخل می شود و به دلیل استحکام و انسجام شیشه های سکوریت لمینیت امکان سوراخ شدن یا شکستن را ندارد. سقف شیشه ای متحرک نیز غیرقابل نفوذ بوده و چه به صورت دستی یا اتوماتیک تنها از داخل باز می شود؛ در نتیجه از نظر امنیتی نیز قوی عمل می کند.


شرکت ترنج آذین به عنوان یکی از برترین شرکت ها در زمینه تولید انواع سازه های شیشه ای مفتخر به ارائه خدماتی نظیر پارتیشن شیشه ای ، تولید شیشه سکوریت در انواع گوناگون ، انواع شیشه های دکوراتیو و... می باشد که شما می توانید در صورت هرگونه سوال در این باره با کارشناسان ما در ارتباط باشید.