یکی از پرکاربرد ترین و پر مصرف ترین مکان ها از شیشه در ادارات ، دفاتر و شرکت ها به عنوان پارتیشن می باشد. پارتیشن شیشه ای روشی برای جداسازی فضاهای مختلف محیط می باشد که امروزه به جهت مزایای آن بسیار مورد استفاده قرار می گیرد؛ ممکن است پارتیشن شیشه ای را در فضاهای مختلفی تا به حال دیده باشید که برای جداسازی فضاها از آن ها استفاده شده. دیوارها و پارتیشن های شیشه ای ویژگی بزرگی فضا و عمق بصری و حریم خصوصی را در طراحی معماری مدرن متعادل می کنند. با استفاده از پارتیشن های شیشه ای در بخش های مختلف ساختمان، می توانید علاوه بر دید واضح و کامل، حجم صدا را به طور موثر کاهش دهید. همچنین نقش پارتیشن های شیشه ای در دکوراسیون داخلی که از نظر بصری خطوط دیدنی ظریف و تمیزی را ایجاد می کنند نمی توان نادیده گرفت که با مواد دیگر قابل مقایسه نیستند.
با پارتیشن های شیشه ای شما می توانید همزمان نور و زیبایی و همینطور طراحی مدرن و مینیمال را داشته باشین و باعث می شود معایب پارتیشن های چوبی که فضا را تاریک و کوچک می کنند کاملا حذف شوند و در عین حال زیبا باشد. پارتیشن های شیشه ای را می توان با شیشه های دکوراتیو از جمله شیشه چاپی رنگی و سندبلاست جذابتر طراحی و اجرا کرد و جلوه ای خاص به محیط بخشید.
پارتیشن شیشه ای دیوار و جدا کننده ای از جنس شیشه است که قابلیت تغییر مکان آن نیز جهت تغییر اندازه فضاها وجود دارد بدون اینکه وسعت فضای داخلی را کاهش دهد. با استفاده از پارتیشن شیشه ای می توان فضا های مختلفی را به وجود آورد که مهم ترین مزایای آن شفاف بودن جنس آن به دلیل استفاده از شیشه برای بهره گیری از نور و یا دید داشتن به تمامی محیط اطراف می باشد. پارتیشن شیشه ای در ابعاد و انواع مختلفی قابل تولید می باشد، اما به طور کلی دو نوع پارتیشن شیشه ای فریم دار و پارتیشن شیشه ای فریم لس مهم ترین انواع آن ها هستند که می توان جهت کاهش صدا و یا دیگر مسائل از شیشه های دو جداره در آن ها استفاده نمود.
همانطور که در بخش های قبلی گفته شد، استفاده از پارتیشن شیشه ای مزایای بسیاری برای خانه ها و ادارات دارد که مهمترین آنها عبارتند از:
✓ نورگیر بودن آن ها و کاهش مصرف انرژی برق
✓ عایق بودن پارتیشن های شیشه ای و جلوگیری از اتلاف انرژی
✓ جلوگیری از عبور صدا به وسیله استفاده از شیشه های عایق در پارتیشن
✓ کاهش اشغال فضا نسبت به سایر پارتیشن ها
✓ پارتیشن شیشه ای سندبلاست جهت افزایش تمرکز افراد و یا حفظ حریم شخصی
✓ ایجاد زیبایی در محیط و مدرن کردن فضا با استفاده از پارتیشن شیشه ای
✓ جلوگیری از ورود گرد و خاک
✓ قابل استفاده در تمامی محیط های منازل، تجاری،اداری و شرکت ها
✓ عدم نیاز به بازسازی جهت تفکیک فضا
یکی از مهم ترین نیازها در برخی شرکت ها ایجاد تعامل حس کار گروهی بین کارکنان و سایر افراد شرکت می باشد. در گذشته به دلیل وجود دیوار ها این کار به سختی به وقوع می پیوست اما امروزه با استفاده از پارتیشن شیشه ای می توان حس کار گروهی را در دفاتر و شرکت ها قوت بخشید. ارتباط بصری امروزه جزء مهم ترین ابزارها در افزایش روحیه و مشارکت اجتماعی محسوب می شود که از مهم ترین مزایای استفاده از پارتیشن شیشه ای در ادارات شناخته می شود. علاوه بر این بسیاری از دفاتر و یا محیط های کار فضای محدودی دارند که نمی توان با استفاده از دیوار کشی سبب جداسازی فضا برای بخش های مختلف را فراهم کرد. به همین دلیل بهترین راهکار در چنین محیط هایی استفاده از پارتیشن شیشه ای می باشد که حداقل فضای ممکن را به دلیل قطر کم اشغال کرده و علاوه بر این ظاهر شرکت را زیباتر و به روز تر می نماید. همچنین استفاده از پارتیشن شیشه ای سبب جلوگیری از اتلاف انرژی و استفاده از لامپ های مختلف جهت روشنایی می شود که با استفاده از این روش می توان از نور طبیعی حداکثر بهره را گرفت.
در دفاتری که مدیران مجموعه نیاز به کنترل کیفیت کار کارمندان را دارند استفاده از پارتیشن شیشه ای جهت این کنترل امری ضروری می باشد تا کارکنان بتوانند با حداکثر توان خود به وظایف محول شده خود رسیدگی نمایند. البته می توان با استفاده از شیشه سندبلاست در برخی موارد میزان دسترسی بصری و نور را در فضا کنترل نمود و با استفاده از شیشه های سندبلاست طرح دار و انواع شیشه های مات زیبایی این پارتیشن را دو چندان نمود. دفتر بزرگی را بدون پارتیشن تصور کنید، بخش های مختلف مانند بخش بازاریابی، تجزیه و تحلیل فروش، بخش طراحی و سایر بخش ها همه در یک فضا کار می کنند. این باعث ایجاد یک وضعیت آشفته در دفتر می شود که کارمندان به سختی قادر به تمرکز بر روی کار خود به دلیل شلوغی هستند؛ در این موارد استفاده از پارتیشن شیشه ای یکی از موثرترین ایده هاست.
نصب پارتیشن شیشه ای در ادارات همانند سایر امور نیازمند مهارت و دقت خاصی می باشد که انجام آن می بایست توسط تیم متخصص صورت گیرد. پیش از انجام مراحل نصب جانمایی و اندازه گیری ها به منظور تولید پارتیشن شیشه ای توسط شرکت سازنده و بنا به نیاز مشتری صورت گرفته و پس از آن مراحل تولید و نصب انجام می شود.
به منظور نصب اصولی و صحیح پارتیشن شیشه ای نیاز به رعایت نکاتی می باشد که در ادامه درباره این نکات توضیحاتی را به شما ارائه خواهیم داد:
1. ایجاد تقسیم بندی اصولی فضا
شرکت تولید کننده پارتیشن شیشه ای بر اساس اصول، شرایط محیطی و نیاز مشتری اقدام به تقسیم بندی محیط جهت اجرای پارتیشن شیشه ای می نماید. استفاده صحیح از محیط در بهینه ترین حالت ممکن خود یکی از مهم ترین نکات برای نصب پارتیشن شیشه ای در ادارات می باشد.
2. محاسبه بخش های تخریبی
برای نصب پارتیشن شیشه ای به منظور ایجاد تقسیم بندی اصولی تر نیاز به تخریب برخی دیوارهای قدیمی و یا قسمت های مختلف بنا وجود دارد. هر چقدر میزان تخریب کمتر باشد، علاوه بر آسیب کمتر به ساختمان، سبب صرفه جویی در زمان و عدم کثیف کاری های پیش آمده به واسطه تخریب می شود.
3. انتخاب مدل های گوناگون پارتیشن شیشه ای پیش از شروع به کار
پارتیشن شیشه ای دارای مدل های گوناگونی است که با توجه به استفاده از شیشه سکوریت یا شیشه نشکن می توان طرح های گوناگونی را بر روی آن ایجاد نمود. همچنین ساخت درب پارتیشن شیشه ای می تواند در مدل هایی همچون ریلی یا لولایی انجام شود که بنا بر شرایط محیط و نیاز کارفرما می بایست بهترین مدل پیش از شروع به کار انتخاب گردد.
4. رعایت نکات اجرایی
برخی دیگر از موارد نیز می بایست توسط شرکت نصاب رعایت گردد که شامل عایق بندی درزهای شیشه سکوریت در پارتیشن شیشه ای فریم لس و یا استفاده از رنگ های کوره ای برای فریم های آلومینیومی و... می باشد.
5. امنیت فضا
برای ایجاد امنیت در فضاهایی همچون اتاق مدیریت یا اتاق هایی که نیاز به قفل شدن درب آن هاست می توان از قفل های هوشمند ( استفاده از اثر انگشت و...) در پارتیشن اداری استفاده نمود. پیش از نصب پارتیشن شیشه ای اداری تمامی این نکات می بایست مطرح شود تا در هنگام اجرای کار این موارد در نظر گرفته شود.
همانطور که گفته شد پارتیشن های شیشه ای دارای دو نوع فریم دار و بدون فریم (فریم لس) می باشند که در مدل های بدون فریم شاهد شیشه های یک دست و بدون پروفیل هستیم اما در مدل های فریم دار شیشه هایی با ابعاد کوچکتر که در فواصل بین هر شیشه پروفیل هایی با جنس های مختلف وجود دارد، را خواهیم دید. جنس پروفیل های کار شده در پارتیشن شیشه ای معمولا استیل ، آلومینیوم و... می باشد و مزایایی از جمله استحکام، مقرون به صرفه، مقاوم در برابر خوردگی و جداسازی راحت را دارد. در پارتیشن شیشه ای دو جداره به منظور عایق صدا و حرارت از پروفیل های ضخیم تری نسبت به نوع تک جداره استفاده می شود، به همین منظور میزان فضای اشغالی این نوع پارتیشن ها کمی بیشتر از پارتیشن شیشه ای تک جداره می باشد.
به جهت افزایش زیبایی که پارتیشن های شیشه ای به محیط می دهند بیشتر اتصالات و پروفیل ها جهت متصل ساختن شیشه ها به یکدیگر به صورت افقی می باشند و در معدود جاهایی مانند درب شیشه ای پارتیشن از اتصالات عمودی بهره گرفته می شود؛ البته این موارد بیشتر در پارتیشن شیشه ای فریم لس انجام می گیرد. پارتیشن های شیشه ای فریم لس به دلیل نور طبیعی فراوانی که وارد محیط می شده وبازتاب آن، بهترین انتخاب برای دفاتر کوچک و نیازمند نور هستند، همچنین به دلیل ظاهر مدرن و شفافی که دارد، یک محیط کاری شاداب را فراهم می کند.
پارتیشن اداری شیشه ای با قاب آلومینیومی یکی از رایج ترین گزینه ها برای هر کسی که به دنبال طراحی یک فضای مدرن و زیبا برای کار کردن است. سه دلیل عمده برای سرمایه گذاری در پارتیشن شیشه ای با قاب آلومینیومی عبارتند از:
• تنوع: شما می توانید از پارتیشن شیشه ای مات در فضاهای خارجی ساختمان استفاده کنید تا بتوانید نور فراوانی را در فضای داخلی خود داشته باشید، یا میتوانید از پارتیشن اداری آلومینیومی در دفتر کار خود استفاده کنید تا یک فضای خصوصی و آرام ایجاد کنید، در حالی که می توانید جلوه بصری یک فضای باز را حفظ کنید.
• ایمنی و امنیت: با پیروی از تمامی مقررات و قوانین، پارتیشن های شیشه ای با قاب آلومینیومی به اندازه هر گونه دیوار دیگری که می توانید بر روی آن سرمایه گذاری کنید، ایمن هستند. اگر شیشه های ضخیم به کار رفته در این نوع پارتیشن شیشه ای اداری شکسته شوند، پخش نخواهند شد و در صورت ایجاد ترک هایی بر روی آنها به سادگی قابل تعمیر یا جایگزینی هستند.
• عایق صدا: پارتیشن های شیشه ای در جلوگیری از نفوذ صدا موثر هستند، به این معنی که شما می توانید جلسات یا مکالمات خصوصی را درون فضاهای ایجاد شده توسط آنها بدون هر گونه مزاحمت یا نگرانی از استراق سمع برگزار کنید.
• سبک زیبا: طرح های مدرن و شیکی از پارتیشن های شیشه ای با قاب آلومینیومی در حال حاضر، جایی که باز بودن فضا بسیار ارزشمند است، مورد استفاده قرار می گیرد. برای افرادی که می خواهند یک فضای زرق و برق دار طراحی کنند، شیشه بهترین و کارآمدترین راه برای دستیابی به این هدف است.
در این بین قاب های آلومینیومی، یک تضاد مدرن و شفاف را با پارتیشن شیشه ای ایجاد می کنند، چون که قدرت کافی را ارائه می دهند، به این معنی است که سرمایه گذاری شما می تواند سالها یا دهه ها به کارکرد خود ادامه دهد.
اندازه و مقدار شیشه مورد نیاز، نوع شیشه انتخابی و ویژگی که از آن انتظار دارید و همچنین نوع سیستم پارتیشن بندی که انتخاب می کنید، از مهمترین عوامل موثر بر قیمت پارتیشن شیشه ای هستند. با توجه به این که ابزار جدا سازی محیط دارای انواع و اقسام گوناگونی از نوع، جنس شیشه، اندازه و مدل می باشد که می توان از آن ها استفاده نمود، قیمت پارتیشن شیشه ای می تواند از هر مدل نسبت به دیگری متفاوت باشد. همچنین مواردی همچون جنس فریم، یراق آلات، مدل بازشو درب ها و... در قیمت پارتیشن شیشه ای تاثیرگذار است. به طور مثال استفاده از رنگ های کوره ای برای فریم های آلومینیومی یا فریم هایی از جنس استینس استیل سبب تغییرات در هزینه پارتیشن شیشه ای می شود که پیش از شروع به کار باید مشخص شود.
با توجه به محدودیت های فضای داخلی ساختمان ها امروزه استفاده از پارتیشن شیشه ای برای جداسازی قسمت های داخلی محیط بیش از پیش مورد اهمیت قرار گرفته است. با استفاده از پارتیشن شیشه ای که دارای انواع مختلفی می باشد می توان فضاهای جدیدی را به جهت ایجاد کاربری های جدید برای یک محیط ثابت به وجود آورد. مهم ترین مکان استفاده از این محصول در ادارات می باشد که به پارتیشن اداری شناخته می شود. در شرکت ترنج آذین پارتیشن شیشه ای بر اساس نوع شیشه مورد استفاده به دو نوع پارتیشن شیشه ای تک جداره فریم لس و پارتیشن شیشه ای دو جداره تقسیم بندی می شود که در این قسمت شما را با نوع دو جداره آن بیشتر آشنا خواهیم نمود.پارتیشن شیشه ای دو جدارهدر این نوع پارتیشن ها بنا بر نیاز متقاضی و یا محل مورد استفاده آن ها از شیشه سکوریت یا شیشه نشکن دو جداره مورد استفاده قرار می گیرد. این نوع از پارتیشن با استفاده از پروفیل یا فریم های قطور اختصاصی پارتیشن و دو لایه شیشه سکوریت با قطر 6 یا 8 میلی متر طراحی و اجرا می شود که از قابلیت های آن می توان به اضافه کردن پرده در بین شیشه ها اشاره کرد و عایق صوتی و حرارتی بسیار خوبی در محیط اداری می شوند.پروفیل های مورد استفاده جهت نصب پارتیشن شیشه ای دو جداره از ضخامت بیشتری نسبت به دیگر پارتیشن ها برخوردار بوده و به دلیل استفاده از دو لایه شیشه فضای بیشتری را این نوع پارتیشن اشغال می نماید. به همین جهت برای فضاهایی با محیط های محدود استفاده از پارتیشن شیشه ای تک جداره گزینه ی مناسب تری می باشد.مزایای پارتیشن شیشه ای دو جدارهاما استفاده از پارتیشن شیشه ای دو جداره مزایای بیشتری را دارد که از مهم ترین آن ها می توان به موارد زیر اشاره نمود:✔ عایق قدرتمند صوت، گرما و سرما✔ افزایش زیبایی و ظاهر محیط✔ استفاده از شیشه میرال ( شیشه سکوریت ) به جهت افزایش مقاومت در برابر ضربه، فشار و حرارت✔ پارتیشن شیشه ای دو جداره را می توان در طرح و مدل های مختلفی مانند شفاف، مات، طرح دار و... ساخت که به همین دلیل میزان ورود نور به فضا قابل کنترل می باشد. این کار سبب کاهش مصرف انرژی به منظور استفاده کمتر از لامپ می شود.✔ استفاده از پرده در بین فضای دو شیشه✔ افزایش بهره وری کارکنان با استفاده از پارتیشن شیشه ای اداری به دلیل شفافیت آن برای کنترل و نظارت بر روی عملکرد آن ها✔ قابلیت جابجایی و تغییر مکان پارتیشن های شیشه ای✔ سهولت در شست و شو و تمیز کردن پارتیشن شیشه ای دو جداره و همچنین عمر بالای آن✔ قیمت پارتیشن شیشه ای دو جداره نسبت به ساخت دیوار با مصالح به مراتب پایین تر و همچنین سرعت اجرای آن بالا می باشد.کاربرد پارتیشن شیشه ای دو جدارههمانطور که گفته شد مهم ترین و معروف ترین مورد استفاده از این پارتیشن ها در محیط های اداری و تجاری می باشد که به پارتیشن اداری شیشه ای معروف است که از شیشه به منظور جدا کننده استفاده می شود. با توجه به دو جداره بودن این پارتیشن های شیشه ای و استفاده از گاز آرگون در فضای بین دو شیشه، بهترین وسیله برای جلوگیری از ورود صدا به داخل محیط مورد نظر می باشد. به طور مثال می توان از پارتیشن شیشه ای دو جداره در اتاق مدیریت یا اتاق کنفرانس استفاده نمود تا علاوه بر نظارت بر روی سایر فضاها از ورود صدا به داخل اتاق جلوگیری به عمل آید.علاوه بر این نقش پارتیشن شیشه ای در دکوراسیون داخلی منازل را نمی توان نادیده گرفت؛ پارتیشن شیشه ای دو جداره می تواند در آپارتمان های و منازل به منظور قسمت بندی فضا استفاده شود، به طور مثال با استفاده از پارتیشن شیشه ای می توان اتاق نشیمن را از سال پذیرایی جدا نمود و یا برای ایجاد گلخانه در داخل منزل می توان از آن بهره گرفت.متریال پارتیشن شیشه ایپارتیشن شیشه ای دو جداره بر عکس پارتیشن شیشه ای فریم لس تک جداره دارای فریم بندی بوده که عموما از جنس آلومینیوم ترمال بریک یا پلاستیک یو پی وی سی می باشد. با توجه به نوع دکوراسیون موجود در فضا، رنگ بندی های مختلفی را می توان برای فریم های آن ها در نظر گرفت. با توجه به کاربرد پارتیشن شیشه ای و استفاده از آن در محیط های اداری رنگ های مشکی، سفید یا طوسی بیشترین طرفدار را در رنگ بندی فریم پارتیشن شیشه ای دو جداره دارد.در این نوع پارتیشن ها می توان از پرده کرکره در فضای بین شیشه سکوریت ها استفاده نمود تا در صورت لزوم مانع دید گردد. شیشه نشکن یا همان شیشه سکوریت که از انواع شیشه های ایمنی است، قابلیت ایجاد طرح های مختلف را دارا بوده که می توان از طریق سندبلاست، مات کردن و یا استفاده از شیشه رنگی و... پارتیشن را با فضا ست کرد.درب پارتیشن شیشه ای دو جداره را می توان به دو شکل ریلی یا لولایی ساخت که بنا به نیاز مشتری و همچنین محدودیت فضایی می توان آن را انتخاب نمود. کلیه پروفیل های مورد استفاده در پارتیشن شیشه ای دو جداره از جمله دستگیره ها، لولاها و... از جنس استیل و یا آلومینیوم می باشد.قیمت پارتیشن شیشه ای دو جدارهبه جهت آگاهی از قیمت پارتیشن شیشه ای دو جداره می توانید جهت تخمین هزینه با کارشناسان شرکت ترنج آذین تماس حاصل نمایید. با توجه به تعداد و ابعاد شیشه سکوریت مورد استفاده در پارتیشن، نوع و مدل طرح انتخابی برای ایجاد بر روی شیشه، نوع درب، متریال فریم ها و پروفیل ها و... قیمت پارتیشن شیشه ای دو جداره متغیر می باشد و برای برآورد آن نیاز به اطلاعات کامل از نیاز مشتری می باشد.
لغت پارتیشن به معنای جدا کننده و تقسیم کننده می باشد و همانطور که از نام آن پیداست کارکرد پارتیشن ها جداسازی بخشی از فضای اتاق یا هر قسمت دیگر از منازل می باشد. با استفاده از پارتیشن ها می توان از فضاهای بزرگ به صورت بهینه استفاده کرد و با تقسیم بندی آن می تواند در هر بخش عملکرد متفاوتی صورت گیرد. از انواع پارتیشن ها علاوه بر ساختمان های مسکونی می توان در بخش های مختلف ادارات و مکان های تجاری نیز استفاده کرد و فضاهای کاربردی آنها را افزایش داد. معمولا همه افراد با شنیدن پارتیشن به یاد پارتیشن های اداری شیشه ای با قاب آلومینیومی که در فیلم های خارجی دیده اند، می افتند. به طور کلی هر سازه ای که بتواند فضای بزرگی را به چند بخش تقسیم کند پارتیشن نام دارد؛ پارتیشن ها جزء اصلی ساختمان نیستند و می توانند هر زمانی به آن اضافه شوند.انواع پارتیشن هامهمترین گروه بندی پارتیشن ها جدای از جنس و کارکردشان، ثابت یا متحرک بودن آنها می باشند. پارتیشن های ثابت به زمین یا دیوارهای جانبی پیچ می شوند و پارتیشن های متحرک به راحتی قابل جابجا کردن هستند. دسته بندی بعدی پارتیشن ها به نوع کاربرد آنها بستگی دارد که برای جداسازی یا تزئین استفاده می شوند، پارتیشن های جدا کننده معمولا در ادارات و پارتیشن های دکوراتیو در منازل استفاده می شوند. اما پارتیشن بر اساس متریال ساخت نیز تقسیم بندی می شود که بر اساس جنس ماده بکار رفته در ساخت نامگذاری شده اند؛ این دسته بندی بسیار متنوع بوده و عبارتند از:✔ پارتیشن شیشه ای✔ پارتیشن چوبی (MDF)✔ پارتیشن چوب و شیشه✔ پارتیشن چوب و فلز✔ پارتیشن شیشه و فلزپارتیشن شیشه ایماده بکار رفته در ساخت این پارتیشن ها تنها شیشه بوده که امکان استفاده از انواع شیشه ها برای تولید آن وجود دارد. پارتیشن های شیشه ای معمولا در دفاتر و شرکت ها برای تشکیل اتاق های جلسه یا جداسازی فضای کاری هر کارمند به کار گرفته می شوند. برخلاف پارتیشن های قدیمی که معمولا از جنس چوب بود و به دلیل جلوگیری از ورود نور فضای جدا شده را بسیار کوچک تر نشان میداد، پارتیشن های شیشه ای با قابلیت عبور نور فضای روشن تر و بزرگتری را ارائه می کنند. همچنین از دیگر مزایای مهم این نوع از پارتیشن ها طراحی منحصر به فرد و مدرن، قابلیت تولید در هر طرح و سایز و نصب بسیار سریع آنها می باشد. امکان تولید پارتیشن های شیشه ای با انواع شیشه های دکوراتیو نیز می تواند بر زیبایی آن بیافزاید و جلوه خاصی که مد نظرتان است را به محیط بدهد.پارتیشن های شیشه ای در دو نوع فریم دار و فریم لس تولید می شوند که نوع فریم دار آن با ترکیبی از جنس های مختلف به خصوص آلومینیوم تولید می شود. علاوه بر این تقسیم بندی پارتیشن شیشه ای از نظر جنس شیشه بکار گرفته شده نیز به انواع مختلف شیشه دوجداره، شیشه سکوریت، شیشه مات، شیشه رنگی و شیشه هوشمند تقسیم می شوند.پارتیشن شیشه ای ماتپارتیشن شیشه ای مات برای محدود کردن دید به داخل پارتیشن استفاده می شود و به دو صورت تولید می شوند، شیشه های تمام مات در محیط پارتیشن و استفاده از شیشه های مات و شفاف به صورت طرح های ترکیبی. با وجود تکنولوژی تولید شیشه خم، امکان ساخت پارتیشن های شیشه ای مات به اشکالی غیر از چند ضلعی ها مانند دایره و نیم دایره نیز بوجود آمده است. نوع دیگری از پارتیشن های شیشه ای مات هستند که به عنوان پارتیشن شیشه ای هوشمند شناخته می شوند، به دلیل تکنولوژی استفاده شده در این شیشه ها به این صورت است که توسط یک دکمه می تواند از مات به شفاف یا برعکس تبدیل شود.پارتیشن شیشه ای مات توسط شیشه های سندبلاست، شیشه مشجر یا شیشه های رنگی تولید می شود که همه این موارد میزان دید به داخل پارتیشن و دید از داخل به بیرون را محدود می کند. پارتیشن شیشه ای مات می تواند میزان نور وارد شده به داخل را نیز تا حدود کمی محدود کند اما هنوز هم به اندازه پارتیشن های چوبی فضا را تاریک نمی کند. همچنین امکان ایجاد طرح های دلخواه بر روی شیشه های سندبلاست پارتیشن ها نیز وجود دارد و این نوع شیشه ها در انواع رنگی نیز وجود دارند. نوع دیگری از شیشه نیز برای استفاده در پارتیشن شیشه ای وجود دارد که ساتینا نام دارد؛ این شیشه ها در عین زیبایی مات هستند و امکان ایجاد حریم شخصی را حتی با وجود عبور نور فراهم می کنند. در واقع شیشه های ساتینا به طور ذاتی مات هستند و مانند سندبلاست تنها سطح آنها مات نمی شود، درنتیجه سطحی صاف دارند که به راحتی تمیز می شود.مزایای پارتیشن شیشه ای ماتاستفاده از پارتیشن شیشه ای مات معمولا در ادارات و شرکت ها متداول تر می باشد، اما کاربردهای آن تنها به این گزینه ها محدود نمی شود. به عنوان مثال یکی از کاربردهای نسبتاً پرطرفدار پارتیشن شیشه ای مات در حمام و کابین دوش منازل یا هتل ها می باشد. این گزینه مزایای زیادی از جمله کاهش فضای اشغالی سرویس بهداشتی، دکوراسیون مدرن محیط حمام، جلوگیری از ریزش آب به قسمت های دیگر و نظافت راحت را به همراه دارد.همانطور که گفته شد این نوع پارتیشن ها دید به فضای داخلی را بسیار محدود می کنند، در نتیجه حریم شخصی در محیطی مانند محل کار بیشتر حفظ می شود و در نتیجه سلامت ذهنی کارمندان نیز افزایش می یابد. در پارتیشن شیشه ای مات ورود نور نیز تا حدودی کاهش می یابد و در صورتی که در محیط اداری نیاز به برگزاری کنفرانس و استفاده از ویدئو پروژکتور باشد، این گزینه بسیار کمک کننده خواهد بود. مزیت دیگر استفاده از پارتیشن شیشه ای مات در برگزاری جلسات کاری و نیاز به آرامش و سکوت می باشد که برای این منظور پارتیشن شیشه ای دوجداره بهترین انتخاب است زیرا این نوع شیشه ها از ورود صدا هم به داخل پارتیشن هم جلوگیری می کنند.
پارتیشن ها به واقع نوعی دیوار مصنوعی به شمار می روند که مهم ترین دلیل استفاده از آن ها جدا سازی فضا و تفکیک محیط می باشد. این وسیله در انواع مدل ها برای نیازهای مکانی مختلف تولید می گردد. یکی از پر مصرف ترین نوع پارتیشن ها ، پارتیشن شیشه ای می باشد که متریال اصلی به کار رفته در آن از شیشه می باشد و ویژگی های خاص خود را دارد.پارتیشن شیشه ای به جهت مکانی که از آن استفاده می شود دارای انواعی از جمله پارتیشن شیشه ای تک جداره فریم لیس یا پارتیشن شیشه ای دو جداره می باشد. شیشه به کار رفته برای تولید پارتیشن های شیشه ای می تواند به صورت های مختلف اجرا شود. از شیشه سکوریت یا شیشه نشکن تا انواع شیشه های دکوراتیو، شیشه رنگی و... برای ساخت آن قابل استفاده می باشد. در این قسمت ما درباره پارتیشن شیشه ای تک جداره فریم لس صحبت خواهیم نمود.پارتیشن شیشه ای فریم لس تک جدارههمان طور که از نام این نوع پارتیشن شیشه ای مشخص است، قاب و فریمی در ساخت آن ها وجود ندارد اما در اصل باید گفت فریم استفاده شده در این نوع پارتیشن بسیار ظریف و باریک است به گونه ای که به نام پارتیشن شیشه ای فریم لس معروف شده است. فریم های مورد استفاده در این محصول فریم هایی با جنس آلومینیوم یا استیل است که به صورت بسیار ظریف مورد استفاده قرار گرفته است به گونه ای که از فاصله ی دور تنها چیزی که از این پارتیشن به چشم می خورد شیشه استفاده شده در آن است.در پارتیشن شیشه ای فریم لس تک جداره می توان از شیشه سکوریت یا شیشه میرال استفاده نمود، البته این نوع از پارتیشن از شیشه تک جداره یا تک لایه بهره می گیرد. فریم این پارتیشن از جنس استیل یا آلومینیوم در کنار این شیشه جلوه زیبایی به محیط خواهد داد. قیمت پارتیشن شیشه ای تک جداره فریم لس به دلیل متریال بکار رفته در آن و استفاده کم از فلز مقرون به صرفه می باشد.از پارتیشن فریم لس تک جداره در چه مکان هایی استفاده می شود؟بدلیل اینکه شیشه و فریم مورد استفاده از این پارتیشن بسیار نازک و ظریف می باشد ، بهترین انتخاب برای فضاهایی می باشد که محیط کمی داشته و نیاز به جداسازی فضا دارد. کمترین میزان اشغال فضا با پارتیشن شیشه ای تک جداره فریم لس قابل انجام می باشد. همچنین بدلیل شیشه ای بودن پارتیشن می توان در فضایی که نیاز به ورود نور می باشد از آن استفاده نمود. از دیگر محیط هایی که از این پارتیشن می توان استفاده نمود فضاهایی است که نیاز به معاشرت و کار گروهی بوده و یا مدیران ارشد اداره یا شرکت به نظارت بر روی کارمندان و پرسنل نیاز دارند. بنابراین یکی از بهترین گزینه ها برای اجرای پارتیشن اداری می تواند پارتیشن شیشه ای فریم لس تک جداره باشد.پروفیل های پارتیشن شیشه ای تک جداره فریم لسهر یک از پارتیشن ها استانداردهایی جهت استفاده از پروفیل و محکم نمودن آن ها دارند که در پارتیشن شیشه ای فریم لس تک جداره می توان از پروفیل هایی با اندازه 1.5 تا 7 سانتی متر به جهت افزایش استحکام پارتیشن استفاده نمود.نصب پارتیشن شیشه ای تک جداره فریم لسبه دلیل آن که اصلی ترین جنس به کار رفته در این نوع پارتیشن شیشه می باشد، نصب و اجرای آن می بایست با دقت انجام گیرد. معمولا در پارتیشن شیشه ای تک جداره فریم لس از شیشه سکوریت یا شیشه نشکن به قطر 10 میلی متر استفاده می شود و در قاب نازک و ظریف ساخته شده جای می گیرد. بدلیل نبود فریم ضخیم این پارتیشن ها دید بیشتری را به فرد خواهد داد و زیبایی محیط را چند برابر می کند.مزایای پارتیشن شیشه ای تک جداره فریم لس:• قابلیت استفاده در محیط هایی با فضای کم• زیبایی منحصر به فرد و ظرافت آن ها• استفاده از فریم نازک برای افزایش ورود نور به محیط و جلوگیری از منع دید• استحکام بالا بدلیل استفاده از شیشه سکوریت ( شیشه میرال )هزینه پارتیشن شیشه ای تک جداره فریم لسبدلیل استفاده بسیار محدود از فلز در فریم و یراق آلات و پروفیل های کم در این نوع پارتیشن و علاوه بر این بهره گیری از شیشه به عنوان اصلی ترین متریال ، هزینه پارتیشن شیشه ای مقرون به صرفه تر از سایر پارتیشن ها می باشد. جهت استعلام قیمت پارتیشن شیشه ای تک جداره فریم لس و یا سایر محصولات می توانید به کارشناسان شرکت ترنج آذین در ارتباط باشید.
info@toranjglass.com
amin.trj70@gmail.com
بلوار فردوس شرق، نرسیده به کوچه ولیعصر( کوچه مترو صادقیه)، پلاک ۴۴، واحد ۱۰